1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Synthetic monitoring
  4. Controleregelinstellingen

Controleregelinstellingen

Toegang tot controleregelinstellingen

Uw controleregelinstellingen onderhouden:

1. Ga naar Monitoring > Controleregels beheren.
  2. Zoek de naam van de controleregel waarvan u de instellingen wilt wijzigen en klik op de bijbehorende link in de kolom Controleregelnaam. Of typ in het filterzoekvak (een deel van) de naam, type, groep of URL van de controleregel om de resultaten te filteren. Het configuratiescherm van de controleregel verschijnt, met tabbladen die al uw controleregelinstellingen bevatten. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende tabbladen met instellingen.
  3. Breng de benodigde wijzigingen aan op de tabbladen.
  4. Klik op de knop Opslaan om alle wijzigingen aan de controleregel op te slaan.

Categorieën controleregelinstellingen

Verschillende controleregeltypes zijn bedoeld voor verschillende monitoringdoeleinden en niet alle instellingen zijn van toepassing op alle controleregels. Bekijk de instellingen die relevant zijn voor uw controleregel: