In deze les wordt uitgelegd waar u inlogt op de Uptrends-applicatie. Succes!

1. Om in te loggen opent u uw webbrowser en gaat u naar https://app.uptrends.com.
  2. Zodra de pagina is geladen voert u uw gebruikersnaam (account ID of e-mailadres) en uw wachtwoord in.
    Opmerking: Als er problemen zijn bij het inloggen, controleer dan nogmaals of u uw account hebt geactiveerd via de activeringsmail en of u de gebruikersnaam en het wachtwoord correct hebt ingevoerd.
  3. Als u uw gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevoerd klikt u op 'Log in.'

Gefeliciteerd, u bent geslaagd! U bent nu ingelogd op uw Uptrends-account.