1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Synthetic monitoring
  4. Transactiemonitoring
  5. Tutorial: Gebruikersreis in een winkel

Tutorial: Gebruikersreis in een winkel

De tutorial leidt u door alle stappen die nodig zijn om een transactiecontroleregel in te stellen. Het transactievoorbeeld is een gebruikerstraject in een fictieve winkel (opgezet voor testdoeleinden).

Begin met Het klikpad van de winkelwagengebruiker vastleggen om de transactie op te nemen.

Als u het moeilijk vindt om alle stappen van de tutorial te voltooien of als u alleen uw resultaat wilt controleren, kunt u het testscript openen dat is voorbereid. U kunt het gebruiken als invoer voor het testen van het script in het volgende deel van de tutorial.

Nadat u het transactiescript heeft opgenomen, voert u een aantal tests en bewerkingen uit zoals wordt beschreven in Uw transactiescript testen en bewerken om ervoor te zorgen dat het script doet wat u ervan verwacht.

Nadat u met bovenstaande stappen uw transactiecontroleregel heeft ingesteld en in production heeft geplaatst, komen er op verschillende plaatsen monitoringdata binnen. Bekijk de uitleg in Uw transactiedashboards en -rapporten begrijpen om te weten te komen welke informatie waar wordt gepresenteerd.