1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Alerting
  4. Nieuwe operator ontvangt geen alerts

Nieuwe operator ontvangt geen alerts

Het is voor elk operationeel team heel belangrijk om op de hoogte te zijn van de status van websites, servers en webservices. Als een nieuwe operator binnen uw Uptrends-account geen alerts ontvangt, kan dit een groot probleem zijn. Maar maakt u zich geen zorgen, we zijn hier om te helpen!

Controleer uw alertdefinities

Allereerst zou u moeten controleren welke alertdefinitie is ingesteld voor de betreffende gemonitorde service.

Standaard alertdefinities

Elke Uptrends-account wordt geleverd met een standaard alertdefinitie die alerts verstuurt naar de operatorgroep Iedereen wanneer er bij een controleregel binnen degroep Alle controleregels een error optreedt. Dit betekent dat alle operators worden gewaarschuwd bij elke error die optreedt, omdat alle operators standaard automatisch lid zijn van de operatorgroep Iedereen.

Bewerkte standaard alertdefinities / aangepaste alertdefinities

Dat gezegd zijnde, sommige gebruikers kiezen ervoor de instellingen van de standaard alertdefinitie te wijzigen of hun eigen aangepaste alertdefinitie helemaal van de grond af aan te creëren. In deze gevallen zult u zien dat nieuwe operators niet automatisch toegevoegd worden aan alertdefinities, wat betekent dat ze alerts zullen mislopen.

Als u wilt leren hoe u een operator (of operatorgroep) toevoegt aan een alertdefinitie, lees dan het artikel escalation.

Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.