1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Alerting
  4. SMS-verbruiksdetails

SMS-verbruiksdetails

We willen transparant zijn over het verbruik van SMS-alerts in uw account. Om het verbruik van SMS-credits inzichtelijk te maken, bieden we een dashboard waarmee u uw dagelijkse en maandelijkse SMS-verbruik kunt bekijken (het totaal en per operator).

Waar vind ik mijn SMS-verbruikdetails?

1. Log in op uw account.
  2. Ga naar het menu Account en selecteer Status onder Abonnement.
  3. In het tabblad Abonnement ziet u de beschikbare SMS-credits.
  4. Klik op de link SMS-verbruiksdetails bekijken. Hiermee gaat u naar het dashboard SMS-verbruik!

Of klik op deze link: https://app.uptrends.com/Report/SmsUsage.

Word ik gewaarschuwd als mijn SMS-credits bijna op zijn?

We sturen (gratis) waarschuwingen via SMS en e-mail naar alle administrators in uw account wanneer u nog 25 credits over heeft.