De behoeften van uw onderneming veranderen, dat begrijpen we. Als uw omstandigheden veranderen, moet u soms uw monitoring plan upgraden of downgraden. We hebben zes verschillende versies om aan de wensen van alle verschillende businessmodellen en budgetten tegemoet te komen. Natuurlijk beschikt u bij een upgrade over nieuwe opties, maar downgraden betekent een verminderen van functies die u misschien als vanzelfsprekend beschouwt.

Gevolgen van downgraden: een voorbeeld

Wanneer u een lagere versie gaat gebruiken en uw nieuwe versie niet de controleregeltypes of functies van uw huidige versie bevat, betekent downgraden dat u de controleregels en extra functies samen met alle data zult moeten verwijderen uit uw account. We bekijken een voorbeeld.

Een downgrade van de Business- naar de Premium-versie kan de volgende gevolgen hebben:

  • Controleregels verwijderen: U moet alle Full page check-, Echte browser check-, Transactie- en Multi-step API-controleregels of basiscontroleregels boven de nieuwe limiet van 50 verwijderen.
  • Operators verwijderen: U moet alle operators boven de nieuwe limiet van vier verwijderen (tenzij u extra operators koopt).
  • Aangepaste dashboards verwijderen: U moet uw aangepaste dashboards verwijderen.
  • Beperkte controlestationopties: Het systeem beperkt uw controlestations tot vaste regionale sets.
  • Alertdefinities verwijderen: U houdt er slechts één over, dus moet u uw alertdefinities verwijderen. Als de verwijderde definities gebruikt worden door één van uw overgebleven controleregels, zult u geen alerts ontvangen totdat u uw overgebleven alertdefinitie bijwerkt zodat deze al uw controleregels bevat.
  • Data verwijderen: U verliest toegang tot historische data ouder dan één jaar en logbestanden ouder dan 30 dagen.
  • Functieverlies: U hebt geen toegang meer tot fout screenshots, geplande rapporten en monitoring van elementen van derden.
  • Minder supportopties: Beperkt tot e-mail support.

Dit is natuurlijk maar één voorbeeld, uw situatie kan leiden tot minder of meer wijzigingen in uw controleregels en functies.

Stappen voor het downgraden van uw account

We raden aan deze stappen te volgen voordat u uw versie gaat downgraden:

  1. Vergelijk de versies zorgvuldig op onze pagina met prijzen. Gebruik de knop Vergelijk versies + halverwege de pagina om een gedetailleerde lijst met functies te bekijken.
  2. Neem contact op met uw monitoring consultant over de verandering die u wilt aanbrengen om uw opties te onderzoeken.
  3. Download de historische data die u wilt bewaren.
  4. Verwijder controleregels die in uw nieuwe versie niet langer zijn toegestaan, inclusief controleregels boven het nieuw toegestane aantal (kunt u in de nieuwe versie extra basiscontroleregels kopen, regel dit dan met uw monitoring consultant voordat u downgradet).
  5. Verwijder alle operators boven het aantal dat in de gewenste versie is toegestaan. U kunt extra operators kopen als de versie niet het aantal heeft dat u nodig hebt. Regel de extra operators voordat u uw plan downgradet.
  6. Verwijder alle extra alertdefinities als u wilt downgraden naar de versies Starter of Premium. U kunt er één houden (zorg ervoor dat u al uw actieve controleregels toevoegt aan deze overgebleven alertdefinitie anders ontvangt u geen alerts).
  7. Neem contact op met uw monitoring consultant wanneer u klaar bent voor de downgrade.
De bovenstaande stappen helpen u bij het proces en zorgen ervoor dat u op de hoogte bent van alle veranderingen die u moet aanbrengen bij een downgrade en om ervoor te zorgen dat uw monitoring en alerts ononderbroken doorgaan.