1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Dashboards en rapportage
  4. Publieke statuspagina's
  5. Waar worden publieke statuspagina's voor gebruikt?

Waar worden publieke statuspagina’s voor gebruikt?

Uptrends' Publieke Statuspagina’s worden voor uiteenlopende doeleinden gebruikt, zoals communiceren met klanten, uptime data delen en het vertrouwen van het grote publiek vergroten.

Open communicatie

Wanneer een website down gaat, kan dit veel mensen treffen die de website zijn gaan vertrouwen en afhankelijk zijn van de beschikbaarheid.

Door de health status en de operationele status van uw site voor iedereen zichtbaar weer te geven, kunt u de frustratie door website downtime minimaliseren. Het laat zien dat u begrijpt dat mensen afhankelijk zijn van uw site en dat u er alles aan doet om ervoor te zorgen dat deze weer volledig operationeel is.

Data delen

Mensen houden er doorgaans niet van om in het duister te tasten of de laatste te zijn die te weten komt dat een dienst niet te gebruiken is.

Met publieke statuspagina’s kunt u kritieke data in een simpel en eenvoudig te delen formaat openbaar maken, zodat uw gebruikers en teamleden 24/7 op de hoogte blijven.

Vertrouwen opbouwen

Open communicatie en het eenvoudig delen van data zijn de twee belangrijkste doeleinden van publieke statuspagina’s. Maar het is belangrijk te vermelden wat de combinatie doet: vertrouwen opbouwen.

Huidige en toekomstige klanten willen weten dat u hard voor ze werkt en de best mogelijke ervaring probeert te leveren. Door uw website uptime status publiekelijk weer te geven maakt u een krachtig statement – u heeft het volste vertrouwen in uw website uptime potentieel en u wilt dat mensen dat weten.

Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.