1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Foutenanalyse
  4. Werken met snapshots van fouten

Werken met snapshots van fouten

We vernieuwen onze gebruikersinterface. Sommige informatie is nog niet aangepast. Lees meer.

Stel, uw website is down, maar u weet niet waarom. U logt in op uw Uptrends-account voor websitemonitoring en concludeert dat gebruikers mogelijk een verbindingsfout ondervinden. Maar hoe? Door uw controleregel foutdetails en foutsnapshots te controleren, natuurlijk!

Wat is een foutsnapshot?

Een foutsnapshot is een schermopname die door de Uptrends-service wordt gemaakt om u te laten zien wat gebruikers mogelijk ervaren in hun browser wanneer er een probleem optreedt.

Hoe werken foutsnapshots?

Foutsnapshots worden in specifieke omstandigheden gemaakt:

  • Ze zijn alleen voor HTTP(S)- en Webservice HTTP(S)-controleregels en Transacties beschikbaar.
    Opmerking: Snapshots worden momenteel niet gegenereerd voor het controleregeltype FPC.
  • Snapshots worden alleen bij specifieke fouten gemaakt (patternmatch-fouten bijvoorbeeld, maar niet bij performancelimiet-fouten). Indien het om een infrastructuurgerelateerde fout gaat, zoals een TCP-verbindingsfout, is er geen inhoud om weer te geven.
  • De Uptrends-service maakt alleen snapshots voor bevestigde fouten die als eerste in een reeks optreden. Volgende fouten in de reeks ontvangen geen foutsnapshot.
Let op: Het kan enkele minuten duren voordat foutsnapshots zichtbaar zijn nadat een fout is opgetreden. In sommige gevallen is een snapshot mogelijk niet beschikbaar, dit hangt af van de content die wordt ontvangen.
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.