1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Rapportages
  4. Stop het ontvangen van een gepland rapport

Stop het ontvangen van een gepland rapport

We vernieuwen onze gebruikersinterface. Sommige informatie is nog niet aangepast. Lees meer.

Wilt u een gepland rapport van uw Uptrends monitoring niet meer ontvangen? Geen probleem. U heeft twee opties: deactiveer het rapport of verwijder uzelf uit de distributielijst. Dat doet u als volgt:

Deactiveer een gepland rapport

Om een rapport te deactiveren doet u het volgende:

1. Open Accountinstellingen in het menu.
  2. Klik op het menu-item Geplande rapporten.
  3. Zoek het rapport in de lijst klik erop.
  4. Deselecteer het vakje Actief.
  5. Klik op Opslaan.

Als u het rapport deactiveert, ontvangt niemand het rapport meer, dus als u wilt dat Uptrends alleen u het rapport niet meer stuurt, lees dan verder.

Verwijder uzelf uit de lijst met ontvangers van het geplande rapport

Om uzelf uit de lijst met ontvangers te verwijderen zonder het rapport te deactiveren doet u het volgende:

1. Open Accountinstellingen in het menu.
  2. Klik op het menu-item Geplande rapporten.
  3. Zoek het rapport in de lijst klik erop.
  4. Klik op de tab Ontvangers.
  5. Klik op de x naast uw naam.
  6. Klik op Opslaan.

Opmerking: Als u uw naam bovenaan niet ziet, vouwt u alle geselecteerde operatorgroepen uit. Selecteer alle operators in de groep, behalve uzelf. Klik op Opslaan.