1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Dashboards en rapportage
  4. Dashboards
  5. Stop het ontvangen van een gepland rapport

Stop het ontvangen van een gepland rapport

Wilt u een gepland rapport van uw Uptrends monitoring niet meer ontvangen? Geen probleem. U heeft twee opties: deactiveer het rapport of verwijder uzelf uit de distributielijst.

Opmerking: Als u geen Administrator voor uw account bent, heeft u geen toegang tot de instellingen van het geplande rapport. Dat betekent dat om het rapport te deactiveren of van de lijst met ontvangers te worden verwijderd, u contact moet opnemen met een Administrator of neem contact op met Uptrends support.

Deactiveer een gepland rapport

Om een rapport te deactiveren doet u het volgende:

1. Open Accountinstellingen in het menu.
  2. Klik op het menu-item Geplande rapporten.
  3. Zoek het rapport in de lijst klik erop.
  4. Deselecteer het vakje Actief.
  5. Klik op Opslaan.

Als u het rapport deactiveert, ontvangt niemand het rapport meer, dus als u wilt dat Uptrends alleen u het rapport niet meer stuurt, lees dan verder.

Verwijder uzelf uit de lijst met ontvangers van het geplande rapport

Om uzelf uit de lijst met ontvangers te verwijderen zonder het rapport te deactiveren doet u het volgende:

1. Open Accountinstellingen in het menu.
  2. Klik op het menu-item Geplande rapporten.
  3. Zoek het rapport in de lijst klik erop.
  4. Klik op de tab Ontvangers.
  5. Klik op de x naast uw naam.
  6. Klik op Opslaan.

Opmerking: Als u uw naam bovenaan niet ziet, vouwt u alle geselecteerde operatorgroepen uit. Selecteer alle operators in de groep, behalve uzelf. Klik op Opslaan.