1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Rapportages
  4. Stop met het ontvangen van geplande rapporten

Stop met het ontvangen van geplande rapporten

We vernieuwen onze gebruikersinterface. Sommige informatie is nog niet aangepast. Lees meer.

Wilt u geen geplande rapporten meer ontvangen van uw Uptrends monitoring? Geen probleem. U hebt twee opties: deactiveer het rapport of verwijder uzelf van de distributielijst. Dat doet u als volgt:

Deactiveer een gepland rapport

Om een rapport te deactiveren doet u het volgende:

1. Open het menu Dashboards.
  2. Klik op de knop Geplande rapporten beheren.
  3. Zoek het rapport in de lijst klik erop.
  4. Deselecteer het vakje Actief.
  5. Klik op Opslaan.

Als u het rapport deactiveert, ontvangt niemand het rapport meer, dus als u alleen wilt dat Uptrends u het rapport niet meer stuurt, lees dan verder.

Verwijder uzelf uit de lijst met ontvangers van het geplande rapport

Om uzelf uit de lijst met ontvangers te verwijderen zonder het rapport te deactiveren doet u het volgende:

1. Open het menu Dashboards.
  2. Klik op de knop Geplande rapporten beheren.
  3. Zoek het rapport in de lijst klik erop.
  4. Klik op de tab Ontvangers.
  5. Klik de x naast uw naam.
  6. Klik op Opslaan.

Opmerking: als u uw naam bovenaan niet ziet, vouwt u alle geselecteerde operatorgroepen uit. Selecteer alle andere operators in de groep, zonder uw naam. Klik op Opslaan.