We vernieuwen onze gebruikersinterface. Sommige informatie is nog niet aangepast. Lees meer.

Gerelateerde artikelen

 • Hoe Uptrends in RUM omgaat met URL's
  Heeft u zich weleens afgevraagd hoe Uptrends omgaat met URL’s in Real User Monitoring? Lees dan dit artikel!
 • Impact van het RUM script op uw website
  U heeft misschien al een aardig aantal scripts op uw website, en nu u RUM data wilt verzamelen betekent dat weer een extra script op uw pagina’s. Echter, we hebben een aantal dingen geregeld om te verzekeren dat de impact van een extra script op uw website wordt gereduceerd tot - eigenlijk - nul. Belangrijker nog, het kleine script dat u in uw webpagina’s moet toevoegen laadt en werkt asynchroon. Dit betekent dat het geen enkele vertraging veroorzaakt tijdens het laden of renderen van de pagina in een browser: er is absoluut geen impact op de waargenomen laadtijd van uw website door de gebruiker.
 • Mediaanwaarden gebruikt in RUM
  Uptrends' RUM gives you a choice between median or average values. Learn how Uptrends calculates the median values for your reports.
 • Real time data
  Zodra iemand uw website bezoekt, wordt de data die het RUM script verzameld naar Uptrends verstuurd op het moment dat de pagina klaar is met laden. Uw data wordt dan verwerkt, maar u ziet deze normaliter al binnen een paar minuten in uw dashboards verschijnen. U hoeft dus niet tot de volgende dag te wachten tot u uw resultaten ziet! Ook al is uw data enorm recent - onze aanbeveling is om Real User Monitoring data voornamelijk te gebruiken om trends te inspecteren.
 • Real User Monitoring instellen
  Leer hoe u Real User Monitoring (RUM) opzet en vind antwoorden op andere vragen over RUM en privacybescherming van gebruikers.
 • RUM en gebruikersprivacy
  Het monitoren van performancegegevens van echte gebruikers kan leiden tot bezorgdheid voor uw merk omtrent privacy. Lees hoe Uptrends gebruikersprivacy beschermt en wat u verder moet weten.
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.