1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Real User Monitoring (RUM)
  4. Impact van het RUM script op uw website

Impact van het RUM script op uw website

U heeft misschien al een aardig aantal scripts op uw website, en nu u RUM data wilt verzamelen betekent dat weer een extra script op uw pagina’s. Echter, we hebben een aantal dingen geregeld om te verzekeren dat de impact van een extra script op uw website wordt gereduceerd tot - eigenlijk - nul. Belangrijker nog, het kleine script dat u in uw webpagina’s moet toevoegen laadt en werkt asynchroon. Dit betekent dat het geen enkele vertraging veroorzaakt tijdens het laden of renderen van de pagina in een browser: er is absoluut geen impact op de waargenomen laadtijd van uw website door de gebruiker.

Verder hebben we ervoor gezorgd dat het script komt vanuit een locatie die heel dichtbij uw eindgebruikers' locatie is. We hebben meerdere locaties verdeeld over meerdere continenten, waardoor vertragingen tot een minimum worden beperkt. Als uw gebruikers door uw site navigeren, dan stuurt de browser de data die het verzameld terug naar dezelfde locatie. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de data snel wordt afgeleverd, gebruik makende van dezelfde connectie zonder enige vertragingen.

Ten slotte gebruiken we standaard een HTTPS connectie om data te laden en versturen. Als uw site typischerwijs wordt geladen over HTTP, en u wilt de extra overhead van het opzetten van een beveiligde verbinding met ons voorkomen, dan is er een optie om standaard HTTP te gebruiken. Dat gezegd hebbende: we raden u aan om beveiligde verbindingen te gebruiken wanneer dat mogelijk is.

Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.