1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Account toegang
  4. Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

We vernieuwen onze gebruikersinterface. Sommige informatie is nog niet aangepast. Lees meer.

Dus u bent het wachtwoord van uw account vergeten – oeps! Maar geen paniek! In een dergelijk geval kunt u op een eenvoudige en veilige manier uw wachtwoord terughalen.

Uw wachtwoord terughalen

Om uw wachtwoord te resetten klikt u in het Uptrends-inlogscherm op de link Wachtwoord vergeten. U kunt ook op de volgende link klikken om direct naar de pagina te gaan om uw wachtwoord te resetten.

Wanneer u daar bent, voert u uw account ID-nummer in (als u een account administrator bent) of uw operator account e-mailadres (als u een operator van een account bent).

Er zal een e-mail met een tijdelijk wachtwoord naar uw e-mailadres worden verstuurd.