1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Uptrends-account
  4. Algemene accountinstellingen

Algemene accountinstellingen

Uw Uptrends-account is de centrale plaats voor het beheren van gebruikers (operators), het controleren van betalingen en abonnementen, facturen, en het onderhouden van algemene instellingen.

Ga naar Accountinstellingen > Accountinstellingen. Op het tabblad Instellingen vindt u een aantal algemene instellingen zoals de tijdzone, taal, standaard dashboard om weer te geven en inlogopties zoals single sign-on en tweefactorauthenticatie. Merk op dat de instellingen hier de standaard zijn voor het hele Uptrends-account en van toepassing zijn op alle gebruikers. Verschillende instellingen kunnen echter individueel door de gebruiker worden gewijzigd, elke gebruiker kan bijvoorbeeld zijn of haar eigen taal instellen.