1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Resultaten van browser monitoring

Resultaten van browser monitoring

We vernieuwen onze gebruikersinterface. Sommige informatie is nog niet aangepast. Lees meer.

Bij het uitvoeren van browsercontroleregels zullen er verschillende soorten resultaten of rapporten zijn, afhankelijk van het controleregeltype en uw instellingen. Sommige resultaten kunnen echter van toepassing zijn op een aantal controleregeltypes, de waterval bijvoorbeeld bestaat voor zowel Full Page Check-controleregels als voor transactiecontroleregels.

Kengetallen

Met de Core Web Vitals en W3C-navigatietijden beschikt u over twee reeksen kengetallen die zijn gebaseerd op internationale normen. De kengetallen stellen u in staat om de performance van uw website beter te begrijpen en erachter te komen wat er moet worden verbeterd om hoger te scoren in zoekmachine rankings.

Merk op dat u deze kengetallen aan een aangepast dashboard kunt toevoegen door een aangepaste rapporttegel van het type Eenvoudige lijst / grafiek toe te voegen.

Waterval

De watervalgrafiek is een visualisatie van uw monitoringresultaten in een staafdiagram en laat in detail zien wanneer pagina-elementen zijn geladen en hoelang het duurde. Het is een goed hulpmiddel om problemen op te lossen en erachter te komen wat het laden van een pagina vertraagt. Bekijk de Knowledge Base-artikelen over watervallen:

Verdere probleemoplossing

De watervalgrafiek geeft u goed inzicht in het laden van uw pagina-elementen. Het kan echter moeilijk zijn om u stap voor stap voor te stellen wat daar gebeurt. De screenshots van de tijdlijn kunnen u helpen te begrijpen hoe de pagina eruitziet bij verschillende stappen in het laadproces.

Daarnaast bevatten de controleresultaten de paginabron (HTML-bron) en de console log (van het laden van de pagina). Deze informatie is beschikbaar in controleresultaten van transacties en Full Page Check-controleregels. Mogelijk moet u de functie inschakelen, raadpleeg het onderstaande Knowledge Base-artikel voor meer informatie.

Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.