1. Support
 2. Knowledge Base
 3. Resultaten van browser monitoring

Resultaten van browser monitoring

We vernieuwen onze gebruikersinterface. Sommige informatie is nog niet aangepast. Lees meer.

Bij het uitvoeren van browsercontroleregels zullen er verschillende soorten resultaten of rapporten zijn, afhankelijk van het controleregeltype en uw instellingen. Sommige resultaten kunnen echter van toepassing zijn op een aantal controleregeltypes, de waterval bijvoorbeeld bestaat voor zowel Full Page Check-controleregels als voor transactiecontroleregels.

In deze sectie worden de controleresultaten toegelicht.

Waterval

Gerelateerde artikelen

 • Core Web Vitals
  Beschrijving van de Core Web Vitals-kengetallen zoals weergegeven in de Full Page Check-waterval
 • Tijdlijn screenshots
  Beschrijving van de tijdlijn screenshots zoals getoond in de watervalresultaten
 • W3C-navigatietijden
  Beschrijving van de W3C-kengetallen voor navigatietijden zoals weergegeven in de Full Page Check-waterval
 • Waterval timings
  Voor sommige soorten controleregels kunt u een watervalgrafiek krijgen als resultaat van de controleregelcheck. De waterval bevat een watervalgrafiek die een grafische weergave is van hoe lang het duurde voordat de pagina-elementen waren geladen. Als u over de grafiek hovert (zweeft), kunt u inzoomen op de timings per element. Stappen van het laadproces De timings worden opgesplitst door een aantal stappen die nodig zijn om het element te laden. Boven de watervalgrafiek staat een legenda met de kleuren van de stappen:
 • Watervalgrafiek
  De watervalgrafiek is een visuele weergave van de resultaten van de controleregelcheck met betrekking tot het laden van pagina-elementen. De waterval is onderdeel van de details van de controle. Bij Full Page Checks (FPC’s) wordt de waterval standaard gegenereerd. Bij transactiecontroleregels kunt u per stap beslissen of u een waterval wilt toevoegen en het KB-artikel Werken met transactiewatervallen bevat meer informatie over hoe u dat doet. Waar bevindt zich de watervalgrafiek?
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.