We exploiteren een mondiaal netwerk van meer dan 185 controlestations om te verzekeren dat uw website over de hele wereld 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is. Hoewel we adviseren zoveel mogelijk controlestations te gebruiken, hoeft u dit niet te doen. Dit kunt u zelf instellen met de functie Controlestations uitsluiten.

Uitzonderingen toevoegen aan controlestations

Het is mogelijk een hele regio van controlestations (Canada bijvoorbeeld) geselecteerd te houden (met het voordeel dat u automatisch nieuwe controlestations krijgt zodra die worden toegevoegd aan die regio), maar toch controle te hebben over individuele controlestationlocaties die u wilt overslaan.

U kunt uitzonderingen toevoegen door te klikken op de link uitzonderingen toevoegen in de tekst boven in het tabblad Controlestations. Elk controlestation dat u specificeert zal overgeslagen worden bij het uitvoeren van controles voor uw controleregel, ongeacht de selectie die u maakt.

Het kan in verschillende situaties handig zijn controlestations uit te sluiten. Enkele voorbeelden:

  • Wanneer het controlestation Kelowna (Canada) onverwachte resultaten oplevert, kunt u Canada als regio selecteren, maar Kelowna uitzonderen.
  • Wordt uw site gehost vanuit Berlijn en wilt u geen metingen van zo dichtbij, dan kunt u een uitzondering toevoegen in plaats van Duitsland te deselecteren en alle controlestations afzonderlijk te selecteren.
Opmerking:U kunt alleen specifieke controlestations uitsluiten. Het is niet mogelijk hele landen uit een geselecteerd continent uit te sluiten.