1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Controlestations
  4. Controlestations uitsluiten

Controlestations uitsluiten

We vernieuwen onze gebruikersinterface. Sommige informatie is nog niet aangepast. Lees meer.

We exploiteren een mondiaal netwerk van meer dan 231 controlestations om te verzekeren dat uw website over de hele wereld 24/7 beschikbaar is. Hoewel we adviseren zoveel mogelijk controlestations te gebruiken, hoeft u dit niet te doen. We introduceren: controlestations uitsluiten!

Opmerking: U heeft een Business- of Enterprise-account nodig om controlestations uit te kunnen sluiten. Ervaart u een probleem met een bepaald controlestation, laat ons dat dan weten door een support-ticket te openen.

Uitzonderingen toevoegen aan controlestations

Het is mogelijk een hele regio van controlestations (Canada bijvoorbeeld) geselecteerd te houden (met het voordeel dat u automatisch nieuwe controlestations krijgt zodra die worden toegevoegd aan die regio), maar toch controle te hebben over individuele controlestationlocaties die u wilt overslaan.

U kunt uitzonderingen toevoegen door te klikken op de link uitzonderingen toevoegen in de tekst boven in het tabblad Controlestations. Elk controlestation dat u specificeert zal overgeslagen worden bij het uitvoeren van checks voor uw controleregel, ongeacht de selectie die u maakt.

Het kan in verschillende situaties handig zijn controlestations uit te sluiten. Enkele voorbeelden:

  • Wanneer het controlestation Kelowna (Canada) onverwachte resultaten oplevert, kunt u Canada als regio selecteren, maar Kelowna uitzonderen.
  • Het kan zijn dat uw site wordt gehost vanuit Berlijn en u geen metingen van al te dichtbij wilt. In plaats van Duitsland te deselecteren en alle controlestations afzonderlijk te selecteren, kunt u simpelweg een uitzondering toevoegen.
Opmerking: U kunt alleen specifieke controlestations uitsluiten. Het is niet mogelijk hele landen van een geselecteerd continent uit te sluiten.
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.