1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Deelaccounts
  4. Deelaccountoperators beheren

Deelaccountoperators beheren

We vernieuwen onze gebruikersinterface. Sommige informatie is nog niet aangepast. Lees meer.

Deelaccountoperators hebben beperkte rechten. Als de deelaccountoperators bevoegd zijn om controleregels te wijzigen, dan kunnen zij ook nieuwe gebruikers toevoegen, maar zij kunnen geen operators uit de deelaccount verwijderen. Het toevoegen en verwijderen van operators werkt op dezelfde manier als het toevoegen van reguliere operators in de hoofdaccount, maar bij het toevoegen of verwijderen van operators moet u rekening houden met het volgende:

U kunt operators in de groep Administrator niet toevoegen aan een deelaccount. Administrators kunnen al gebruikers en controleregels in de deelaccount onderhouden, dus het is niet nodig om ze aan een deelaccount toe te voegen.

Een operator kan slechts tot één deelaccountgroep of reguliere groep tegelijk horen met uitzondering van de groep Iedereen.

U kunt een operator die lid is van een deelaccount niet verwijderen. Om de deelaccountoperator te verwijderen doet u het volgende:

  1. Open de pagina met de operatorinstellingen (Accountinstellingen > Operators).
  2. Klik op de operator die u wilt verwijderen.
  3. Klik op de tab Lid van.
  4. Deselecteer het vakje naast de deelaccount in de lijst.
  5. Klik op Opslaan.
  6. Open de pagina met de operatorinstellingen opnieuw.
  7. Klik op Verwijder deze operator.
Opmerking: totdat u een deelaccountoperator verwijdert die u uit een deelaccountgroep hebt verwijderd, is de operator nog steeds actief in uw account en heeft hij alleen-lezentoegang tot de primaire account. Verwijder deelaccountoperators onmiddellijk nadat u ze uit de deelaccountoperatorgroep hebt verwijderd.
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.