Begin nu met monitoren en ontvang 20% korting op uw eerste factuur. Beschikbaar voor alle Uptrends-abonnementen.

Deelaccountoperators hebben beperkte rechten. Als de deelaccountoperators bevoegd zijn om controleregels te wijzigen, dan kunnen zij ook nieuwe gebruikers toevoegen, maar zij kunnen geen operators uit de deelaccount verwijderen. Het toevoegen en verwijderen van operators werkt op dezelfde manier als het toevoegen van reguliere operators in de hoofdaccount, maar bij het toevoegen of verwijderen van operators moet u rekening houden met het volgende:

U kunt operators in de groep Administrator niet toevoegen aan een deelaccount.Administrators kunnen al gebruikers en controleregels in de deelaccount onderhouden, dus het is niet nodig om ze aan een subaccount toe te voegen.

Een operator kan slechts tot één deelaccountgroep of reguliere groep tegelijk horen (met uitzondering van de groep Iedereen).

Verwijder de primaire contactpersoon niet. Moet u de primaire contactpersoon van een deelaccount verwijderen, open dan een support ticket om te bekijken wat de beste opties zijn voor het wijzigen van de primaire contactpersoon.

U kunt een operator die lid is van een deelaccount niet verwijderen. Om de deelaccountoperator te verwijderen doet u het volgende:

  1. Open de pagina met de operatorinstellingen (Account > Operators).
  2. Klik op de deelaccountoperator die u wilt verwijderen.
  3. Klik op het tabblad Lid van.
  4. Deselecteer het vakje naast de deelaccount in de lijst.
  5. Klik op Opslaan.
  6. Open de pagina met de operatorinstellingen opnieuw.
  7. Klik op Verwijder deze operator.

Opmerking: Totdat u een deelaccountoperator verwijdert die u uit een deelaccountgroep hebt verwijderd, is de operator nog steeds actief in uw account en heeft hij alleen-lezentoegang tot de primaire account. Verwijder deelaccountoperators onmiddellijk nadat u ze uit de deelaccountoperatorgroep hebt verwijderd.