1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Deelaccounts
  4. Gebruikerservaring deelaccounts

Gebruikerservaring deelaccounts

We vernieuwen onze gebruikersinterface. Sommige informatie is nog niet aangepast. Lees meer.

Met deelaccounts kunnen klanten van Uptrends beperkte toegang tot hun account aanbieden. De mate van controle die de deelaccountoperators hebben over de dashboards en controleregels in de deelaccount wordt bepaald door de hoofdaccount. In dit artikel worden enkele ervaringen met het gebruik van deelaccounts besproken.

Transparantie naar klanten

Sommige klanten van Uptrends willen hun klanten transparantie bieden door bepaalde rapporten te tonen. Een webservice provider bijvoorbeeld, kan haar gebruikers de gelegenheid bieden uptime- en performancerapporten te bekijken als onderdeel van hun SLA. Door een deelaccount te creëren, kunnen zij specifieke dashboards en specifieke controleregels toegankelijk maken voor hun klanten. Deze operators kunnen ook hun eigen aangepaste dashboards creëren op basis van de controleregels die voor hen toegankelijk zijn in de deelaccount.

Toegang voor leveranciers

Een klant van Uptrends kan een deelaccount creëren om te worden gebruikt door hun leveranciers, zoals een leverancier van third-party content. De Uptrends-klant kan controleregels configureren die de performance en beschikbaarheid van de webservice of API van de third party in de gaten houden. Alertdefinities die voor de deelaccount zijn geconfigureerd kunnen de leverancier onmiddellijk op de hoogte stellen van problemen met hun inhoud of dienst. De leverancier logt in op zijn deelaccount om de fouten logs te bekijken die helpen bij het analyseren van de hoofdoorzaak en bij snellere probleemoplossing.

Wederverkopers

Er zijn bedrijven die Uptrends' monitoring dienst verkopen als onderdeel van hun hostingpakket, of die in samenwerking met Uptrends ons product aan andere bedrijven verkopen. Deze wederverkopers configureren deelaccounts om de monitoring dienst aan hun klanten aan te bieden. Deze deelaccounts hebben vaak de mogelijkheid hun eigen controleregels, die zij kopen van de wederverkoper, te beheren en creëren.

Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.