1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Deelaccounts
  4. Veelgestelde vragen voor deelaccounthouders

Veelgestelde vragen voor deelaccounthouders

We vernieuwen onze gebruikersinterface. Sommige informatie is nog niet aangepast. Lees meer.

Als deelaccounthouder hebt u misschien vragen over het gebruik van uw account. Hoewel u voor support contact moet opnemen met uw provider, kunt u in onze Knowledge Base en Academy veel dingen leren die van toepassing zijn op uw account. Maar eerst moet u weten is welk type deelaccount u hebt.

  • Alleen-lezentoegang: Uw provider configureert de controleregels voor u en onderhoudt ze. U hebt toegang tot uw gebruikersinstellingen, rapportages, aangepaste dashboards en mogelijk alerts (eveneens geconfigureerd en onderhouden door uw provider).
  • Toegang tot controleregelinstellingen: Met dit type deelaccount hebt u toegang tot uw controleregelinstellingen en aangepaste dashboards, en kunt u nieuwe operators toevoegen (maar niet verwijderen). Als uw provider alerts voor u heeft geconfigureerd, kunt u alerts ontvangen.
  • Volledige toegang om controleregels toe te voegen en te wijzigen: Met dit type deelaccount kunt u alles doen wat de andere twee accounttypes kunnen, zoals operators toevoegen en controleregels wijzigen, maar u kunt bovendien nieuwe controleregels toevoegen - mits er nog extra controleregels voor u beschikbaar zijn.

Nu u weet welk type deelaccount u hebt, kent u de beperkingen en mogelijkheden van uw account. Denkt u dat u een deelaccount met meer functies nodig hebt, neemt dan contact op met uw provider om uw opties te bespreken.

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik support als deelaccounthouder?

Deelaccounthouders krijgen support via hun account provider. U kunt ook altijd onze Academy en Knowledge Base bezoeken.

Ik ontvang geen alerts. Wat moet ik doen?

Alerts zijn geconfigureerd door uw provider. Ontving u eerder alerts en nu plotseling niet meer, controleer dan uw operatorinstellingen (Account>Mijn instellingen aanpassen) om ervoor te zorgen dat uw e-mail en telefoonnummer nog actueel zijn. Hebt u toegang tot Account>Operators, zorg er dan voor dat de optie Heeft dienst aanstaat (groen). Anders neemt u contact op met uw provider voor hulp.

Hoe wijzig ik mijn controleregelinstellingen?

Als uw accounttype alleen-lezentoegang is, kunt u uw controleregels niet wijzigen en de instellingen ervan niet weergeven. Hebt wel toegang tot controleregelinstellingen, doe dan het volgende:

  1. Navigeer naar Controleregels > Controleregels op het hoofdmenu.
  2. Klik op de naam van de controleregel die u wilt bewerken.

In de Academy vindt u eenvoudige configuratie-instructies, in het gedeelte Controleregel types in de Knowledge Base vindt u gedetailleerde configuratie-instructies voor controleregels.

Kan ik meer controleregels toevoegen?

Als u over de juiste toegangsrechten beschikt en niet-gebruikte controleregels tot uw beschikking hebt, klikt u op de knop Controleregel toevoegen onder het menu Controleregels. Als u geen controleregels tot uw beschikking hebt, verschijnt deze knop niet. Ontbreekt de knop en denkt u dat er controleregels beschikbaar zouden moeten zijn, neem dan contact op met uw provider.

Ik heb twee controleregels beschikbaar maar kan geen geavanceerde controleregel zoals de Full page check configureren. Waarom niet?

Beschouw de telling van de voor u beschikbare controleregels als credits in plaats van feitelijke controleregels. De meeste controleregeltypes vereisen dat u één credit hebt om de controleregel te ‘kopen’. Voor Full page checks en andere geavanceerde controleregeltypes zijn meer credits nodig. Voor een Full page check bijvoorbeeld, is een minimum van drie beschikbare controleregels in uw account vereist. Als u niet minstens drie controleregels in uw account beschikbaar hebt, kunt u geen Full page check-controleregel toevoegen.

Ik moet een operator uit een deelaccount verwijderen. Hoe wis ik operators?

Alleen uw provider kan operators verwijderen, neem hierover contact op met uw provider.

Hoe wijzig ik mijn telefoonnummer of e-mail?

U hebt altijd toegang om uw operator- of gebruikersinstellingen aan te passen. Navigeer op het hoofdmenu naar Account > Mijn instellingen aanpassen

Mijn probleem wordt niet vermeld. Wat moet ik doen?

Neem contact op met uw provider met eventuele andere vragen, of zoek in onze Knowledge Base en Academy.

Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.