Het hoofdmenu ziet er ongeveer uit als in de volgende afbeelding. Afhankelijk van de producten waarop u geabonneerd bent, vindt u Synthetics, Real User Monitoring en Infra in het menu. Als u geen administrator bent, heeft u geen toegang tot alle instellingen.

Bekijk de onderdelen van het hoofdmenu:

screenshot van hoofdmenu

De volgende items maken deel uit van het menu:

1Standaard dashboard — Toegang tot uw standaard dashboard (ingesteld in uw profielinstellingen) door op het Uptrends-logo te klikken

2Meest gebruikte menu-items — Info en instellingen van monitoring, alerting en dashboards

3ProductsectiesUptrends Synthetics, Uptrends Real User Monitoring, en/of Uptrends Infra, afhankelijk van uw abonnement

4Menu vastmaken/losmaken — Wijzigt het gedrag van samenvouwen/uitvouwen van het menu

5Zoeken — Globaal zoeken in veel verschillende items

6Foutlabels — Huidige onbevestigde en bevestigde fouten (op productniveau)

7Accountinstellingen — Alles wat u kunt instellen binnen uw Uptrends-account (administratorrechten vereist) en Mobiele apps voor iedereen

8Tools & apps — Gratis diagnose-tools, mobiele app en transaction recorder

9Support — Toegang tot support, de knowledge base en de mogelijkheid om feedback te geven

10Uw profiel — Wijzig uw gebruikersinstellingen en wachtwoord of log uit

Het hoofdmenu kan worden vastgemaakt/losgemaakt door op de pijl-links/pijl-rechts boven aan het menu te klikken. Als het menu is losgemaakt, wordt het geminimaliseerd totdat u de muisaanwijzer erover beweegt om het menu uit te vouwen. Door het menu los te maken, zit het niet in de weg en heeft u meer ruimte om dashboards of pagina’s met instellingen weer te geven.

Proefversies

Voor gebruikers van een proefaccount zijn er menu-items om een proefversie toe te voegen voor producten die u nog niet gebruikt of uitprobeert. In een betaalde account zijn de proefversies beschikbaar op een andere locatie. Ze zijn te vinden in het menu Accountinstellingen.

innen verschillende submenu’s kunt u vergelijkbare menu-items tegenkomen. Ze hebben pictogrammen om het type menu-item aan te geven. Mogelijk ziet u de volgende pictogrammen voor menu-items:

- Dashboard

- Hub (verkennen)

- Instellingen (bekijken/bewerken)

- Knowledge Base-artikel