1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Gelijktijdige monitoring

Gelijktijdige monitoring

We vernieuwen onze gebruikersinterface. Sommige informatie is nog niet aangepast. Lees meer.

In Uptrends kunt u op twee manieren monitoren: standaard of gelijktijdig.

Met gelijktijdige monitoring kunt u een aantal controleregelchecks voor dezelfde controleregel tegelijkertijd uitvoeren, om sneller en betrouwbaarder tot een conclusie te komen of een fout als een bevestigde fout kan worden aangemerkt. In deze categorie vindt u gedetailleerde informatie over het configureren van gelijktijdige monitoring en het interpreteren van de resultaten voor een completer beeld van de prestaties en uptime van uw pagina.

Hoe helpt gelijktijdige monitoring mij

Gelijktijdige monitoring heeft verschillende voordelen in vergelijking met standaard monitoring.

  • Snellere foutdetectie en alerting: Foutdetectie wordt flexibeler met gelijktijdige monitoring. Omdat u beslist hoeveel mislukte controles een fout vormen, kunnen alerts onmiddellijk worden verzonden zodra er iets misgaat in plaats van te moeten wachten op een tweede test om de fout te bevestigen. Dit versnelt het proces en stelt u in staat om eventuele problemen efficiënter aan te pakken.
  • Meer data: Gelijktijdige controleregels werken met dezelfde intervallen als gewone controleregels, maar in plaats van een enkele controle uit te voeren, voeren ze er meerdere tegelijk uit. Het aantal individuele controles wordt verveelvoudigd, waardoor u relevante cijfers over uptime en performance nauwkeuriger kunt bepalen.
  • Hogere betrouwbaarheid: Onregelmatige of lokale fouten kunnen moeilijk te detecteren zijn. Het is mogelijk dat problemen voorbij zijn tegen de tijd dat de tweede controle wordt uitgevoerd, of dat het tweede controlestation niet hetzelfde probleem ondervindt. Gelijktijdige controleregels lossen dit op door de controles tegelijkertijd uit te voeren - dus als een gelijktijdige controleregel een fout meldt, weet u nog zekerder dat er iets aan de hand is.

Gerelateerde artikelen

Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.