1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Transacties
  4. Beleid beoordeling transactiescripts

Beleid beoordeling transactiescripts

We vernieuwen onze gebruikersinterface. Sommige informatie is nog niet aangepast. Lees meer.

Om de snelle verwerking van de transactiescripts te vergemakkelijken hebben wij richtlijnen opgesteld zodat alle accounts goed worden behandeld.
Onze scriptschrijvers stellen alles in het werk om uw transactie-opnamen te beoordelen en uw scripts zo snel mogelijk in te stellen. (Lees meer over onze Transactie Recorder en het beoordelingsproces in de Academy.) Om iedereen bij het scripten te kunnen assisteren verzoeken wij u de volgende richtlijnen en beperkingen te volgen met betrekking tot het toesturen van de transactie-opnamen die u wilt laten beoordelen.

Klanten met een proefversie: We willen u de best mogelijke ervaring bieden bij het uitproberen van onze Webapplicatie Monitoring. U kunt zoveel opnamen maken als u wilt, maar u kunt tijdens uw proefperiode slechts één opname insturen om deze te laten scripten en stabiliseren.

Betalende klanten: We willen iedereen zo snel mogelijk van dienst zijn. Om te voorkomen dat een klant te veel beslag legt op de tijd van onze scriptschrijvers kunnen betalende accounts maximaal drie opnamen tegelijk ter beoordeling insturen.

We waarderen uw geduld en uw begrip voor deze richtlijnen. Maar we beseffen dat u heel goede redenen kunt hebben waarom we een uitzondering zouden moeten maken. Werk dan alstublieft samen met uw monitoring consultant om een oplossing te vinden die voor u goed werkt en rekening houdt met de behoeften van anderen.

Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.