Eerst moet u weten waar en hoe u nieuwe operators (of operatorgroepen) in het algemeen toevoegt. Bekijk ons KB-artikel Een operator toevoegen of verwijderen om aan de slag te gaan met de basisprincipes.

Als u een nieuwe operator heeft toegevoegd, komt u op de pagina met operatorinstellingen die verschillende tabbladen heeft voor de configuratie van het gebruikersaccount. Bekijk de volgende knowledgebase-artikelen voor meer informatie over de gerelateerde tabbladen met operatorinstellingen.

Algemeen — contactgegevens, inloggegevens en persoonlijke instellingen zoals het standaard dashboard of de tijdzone worden uitgelegd in het KB-artikel Algemene instellingen.

Geen-dienstperiodes — geen-dienstperiodes voor operators worden besproken in Dienstperiodes.

Lid van — u kunt achtergrondinformatie vinden in Operatorgroepen en Een operator administratorbevoegdheden geven.

Gebruikersrechten — bevat de configuratie van wie toegang heeft tot wat, zoals wordt uitgelegd in het artikel Gebruikersrechten.

API management - u kunt API-accounts/inloggegevens toevoegen aan een operator die nodig zijn voor calls met Uptrends' API. Volg de instructies in Operator API management om API accounts toe te voegen of te verwijderen.

Binnen de Uptrends-applicatie vindt u de Hub voor gebruikersbeheer voor een snel en handig overzicht van de operators in uw account.