1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Synthetic monitoring
  4. Uptime monitoring

Uptime monitoring

Gerelateerde artikelen

• Controleregels SSL Certificaat
    Uptrends' geavanceerde SSL-controleregel volgt SSL Certificaten en monitort vervaldata en veranderingen in uw certificaat die op een beveiligingslek kunnen duiden.
  • Databasecontroleregels
    Bewaak uw MySQL en SQL Server-database-servers.
  • DNS server
    Ontdek waarom u een DNS-controleregel gebruikt en hoe u die instelt.
  • FTP en SFTP
    Uw klanten vertrouwen op de beschikbaarheid van uw FTP (File Transfer Protocol) en SFTP (Secure File Transfer Protocol) om bestanden van uw server te downloaden naar hun computer. De controleregeltypes FTP en SFTP controleren de beschikbaarheid van uw servers en rapporteren eventuele downtime. De beschikbare opties hangen af van welk controleregeltype u kiest: FTP of SFTP. Welke acties kan ik uitvoeren met een FTP-controleregel? De FTP-controleregel controleert: Paginabeschikbaarheid en snelheid
  • HTTP en HTTPS
    Instellingen en opties voor HTTP en HTTPS uptime monitoring.
  • Mailserver
    Met Uptrends' SMTP en POP3 monitors bent u als eerste op de hoogte van eventuele problemen met uw e-mail servers.
  • Netwerkcontroles
    Controleregels voor externe netwerkcontroles zorgen ervoor dat uw netwerk actief en toegankelijk is en stellen u op de hoogte van uitval.