We streven ernaar de snelste en veiligste toegang te leveren tot onze server- en website monitoringservice, en onderdeel van dat proces is te verzekeren dat onze gebruikers zichzelf en hun accounts adequaat beschermen.

Hieronder vindt u meer informatie over ons wachtwoordbeleid en hoe u uw wachtwoord opnieuw instelt wanneer u dat vergeten bent.

Wachtwoordbeleid

Momenteel is er geen wachtwoordbeleid, maar om veiligheidsredenen vereisen we dat wachtwoorden minimaal zes tekens lang zijn en maximaal 32. We adviseren een combinatie van letters, cijfers en speciale tekens te gebruiken en geen herkenbare patronen.

Wachtwoordopslag

We bewaren alleen hashed-versies van gebruikerswachtwoorden en kunnen geen bestaand wachtwoord terughalen. Dit betekent echter niet dat u zelf niets kunt doen als u uw wachtwoord bent vergeten!

Wachtwoord opnieuw instellen

U kunt op een veilige manier uw wachtwoord terughalen via het inlogscherm van de Uptrends-applicatie. U dient uw account ID of e-mailadres in te vullen, waarna er een wachtwoordherstel e-mail wordt verstuurd.

Indien u geen toegang meer hebt tot het e-mailadres van uw account, dient u een support ticket te versturen en te overleggen met onze support engineers zodat zij kunnen verifiëren dat u een account administrator bent.