U kunt een FPC configureren om een van de verschillende beschikbare browsers te gebruiken. De instelling Browser type is zowel te vinden op het tabblad Algemeen als op het tabblad Extra van de controleregelinstellingen. De volgende browsers zijn beschikbaar:

• Chrome met extra kengetallen
  • Chrome standaard
  • Microsoft Edge

Uptrends houdt de browsers up-to-date op de controlestations, dus uw controle wordt doorgaans uitgevoerd in de nieuwste versie die beschikbaar is voor de geselecteerde browser.

Opmerking: Als u wilt monitoren hoe uw website zich gedraagt op een mobiel apparaat, moet u de user agent aanpassen op het tabblad Extra van de controleregel.

Extra kengetallen

Als aanvulling op enkele standaardmetingen biedt Uptrends aanvullende informatie, zoals W3C-navigatietijden, Core Web Vitals, tijdlijn screenshots en meer gedetailleerde informatie op elementniveau, inclusief protocolversie en TLS-info. Zie het Knowledge Base-artikel Extra kengetallen en functies voor een volledige beschrijving .

De extra kengetallen zijn beschikbaar voor de browsertypes:

• Chrome met extra kengetallen
  • Microsoft Edge